Erilaisia ramppeja

Mallistossamme on useita erilaisia ramppeja, lyhyitä ja pitkiä, kaiteilla tai ilman, välitasanteilla tai mukaan taittuvia. Kaikki on rakennettu asiakkaidemme toiveiden mukaan kattamaan heidän tarpeensa niin arjessa kuin vapaa-ajallakin. Korotettujen tasanteiden rakentaminen oviaukkoihin helpottaa myös kummasti rampille pääsyä ulos lähtiessä, tai takaisin sisään tullessa. Niitä voi tehdä myös välitasanteiksi pitkiin nousuihin.

Kahvoja ja kaiteita

Asennamme kaiteita, kahvoja ja tankoja myös helpottamaan arkea kaikissa tarvittavissa tiloissa, niin sisällä kuin ulkona. Esimerkkeinä piha-alueen ja ovisuiden kaiteet ja erilaiset nousutankot sisätiloissa tekevät elämästä turvallisempaa ja vaivattomampaa. Usein kaiteet suunnitellaan mittatilaustyönä ja näin ollen pystymme ottamaan huomioon esimerkiksi perheen pienimmät esimerkiksi ohuemmilla tuplakaiteilla jotka antavat heille paremman otteen. Materiaaleina käytämme tapaukseen parhaiten sopivaa, puuta, terästä tai muovia.

Kynnykset

Kynnykset ovat yleisin haitta sisällä liikkuessa ja niihin meillä onkin paljon erilaisia ratkaisuja. Kynnyksen vaihto kokonaan matalampaan tai asennamme kynnyksiin eri kokoisia ja eri materiaaleista tehtyjä liuskoja. Hoidamme niin kiinteät asennukset tai kustomoidut pikaliuskat mukana pidettäväksi. Silikonikynnykset ovat erinomaisia esimerkiksi saniteettitilojen oviin estämään veden pääsyn ulos mutta kuitenkin sallimaan helpon pääsyn kynnyksen yli.

Muut

Tässä osiossa näet muita pieniä suuria arkea helpottavia ratkaisuja joita olemme vuosien varrella tehneet. Suomalaisille tärkeään instituuttiin eli saunaan olemme rakentaneet erilaisia helpottavia ratkaisuja, niin lisäportaita kuin kaiteitakin, tai asentaneet normaalisti hämyisiin tiloihin lisävalaistusta. Terassit ja parvekkeet ovat usein vaikeasti lähestyttäviä pyörätuolilla kynnyksien ollessa korkeita ja pudotukset suuria, niitä olemme useassa kohteessa korottaneet ja luoneet erilaisia patioita ja korotusratkaisuja jotta ulkona rentoutuminen olisi luontevaa. Materiaalina käytetty niin puuta kuin metalliakin. Pesualtaiden ja pöytien suunnittelu pyörätuoliystävällisiksi on tullut myös usein ratkaistua. Yhteenlukittuva mittojen mukaan tehty pöytätuoli myös helpottaa pienimpien arkea antaessaan tukea ruokailun yms aikana. Niin pieni asia kuin vesikourun ylitys onnistuu myös meidän kautta sään kestävällä ratkaisulla.

Copyright Joel Hyttinen 2023