Hinnasto
Työmme hinta on 49,60 euroa / tunti, sisältää alv 24%. Veroton tuntihinta on 40,00€.
Ensimmäisen tunnin jälkeen laskutetaan puolen tunnin välein.

Automme ei kulje ilmaiseksi, joten polttoaineiden hinnan ollessa näinkin korkeat, joudumme veloittamaan myös auton käytöstä seuraavasti:
Kerava-Hyrylä-alueella matkaveloitus on 10€. Keusoten muulla alueella sekä Vantaalla matkaveloitus on 20€. Matkaveloitus sisältää kaikki tarvittavat ajot. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Matkaveloitus ei koske kuntasopimuksia.

Isommista töistä teemme aina kirjallisen tarjouksen. Hinnoista ja aikatauluista pääsemme aina sopuun!

Arviointikäynti asiakkaan luona on aina maksuton!

Parempikodin tekemän työn voi vähentää verotuksessa!
Tarkemmat tiedot:
https://vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Hinnoitteluesimerkki 1:
Asiakas tilaa keittiön valaisimen siirron ja ryijyn kiinnittämisen. Käymme paikalla toteamassa tarpeen ja sovimme ajan töitä varten.
Sovittuna aikana teemme tarvittavat työt kolmessa tunnissa. Lisäksi kiinnitämme vielä muutaman taulun ja vaihdamme kylppärin peilikaappiin valon. Imuroimme ja viemme mennessämme roskiksen.
Lähetämme seuraavalla viikolla laskun, jossa työt 148,80€ ja tarvikkeet sekä matkaveloituksen Nurmijärvelle 20€. Maksuaikaa on vähintään 2 viikkoa. Laskuun on merkitty selkeästi summa kotitalousvähennystä varten, joten mitään ei tarvitse itse laskea.

Hinnoitteluesimerkki 2:
Asiakas on yhteydessä kotikunnan sosiaalipalveluihin. Kunnan toimintaterapeutti tulee asiakkaan kotiin ja miettii sopivia tapoja helpottaa asiakkaan liikkumista kotona.
Terapeutti kutsuu Parempikodin asiakkaan kotiin, jossa yhdessä asiakkaan ja terapeutin kanssa käydään läpi tarvittavat asiat. Parempikoti sopii kunnan kanssa byrokraattiset asiat ja ottaa yhteyttä asiakkaaseen töiden aloittamisajankohdan sopimiseksi.
Työt alkavat sovitusti ja tehdään loppuun kunnioittaen asiakkaan omaa aikataulua. Muita asioita asiakkaan ei tarvitse tehdä eikä asiakkaalle tule kustannuksia.

Silikonikynnykset

Kynnyslistan alle voidaan asentaa silikonista valmistettu L-lista, joka estää veden pääsyn esim. kylpyhuoneesta muihin tiloihin. Lista joustaa pyörätuolin tai rollaattorin alla palautuen kuitenkin kulkemisen jälkeen aina ylös veden estämiseksi, mutta mahdollistaen helpon kulun.